De voordelen van het Cloud-OS Netwerk (COSN)

3/08/2015 · door Yannick · in Hybrid Cloud, · in Microsoft Azure . Een reactie plaatsen

Het Microsoft Cloud OS netwerk is een groep van vooraanstaande dienstleveranciers die nauw samenwerken met Microsoft om Hybride Cloud-oplossingen aan te bieden. Door het combineren van Microsoft Azure (publieke Cloud), een eigen private Cloud en de Synergics Cloud kan er een oplossing geboden worden die aan alle noden van de klant voldoet. Dit brengt voor de klant een aantal belangrijke voordelen mee.

Syn_MSCOSNpartner

collaboration_2

De samenwerking tussen Microsoft en Synergics zorgt voor een enorme flexibiliteit om een oplossing te bouwen die specifiek gericht is aan de noden van de klant. Men kan een eigen private Cloud gebruiken terwijl men gebruik maakt van de voordelen van de Synergics Cloud of van de Microsoft Azure Cloud. Door dit hybride platform kan er een goede en betrouwbare oplossing worden gebouwd dat bedrijfkritische en data-intensieve workloads ondersteunt zonder extra infrastructuur aan te schaffen.

Customer_Relationship_Management 

  De klant staat bij Synergics centraal. Synergics biedt ondersteuning voor de hele hybride Cloud-omgeving. Deze nauwe en lokale ondersteuning zorgt ervoor dat men voor alle vragen betreffende zijn Cloud-omgeving een duidelijk antwoord zal krijgen.  

 Synergics werkt  samen met Microsoft om de verbonden risico’s van een nieuwe hybride infrastructuur te reduceren. Microsoft investeert $300 miljoen in programma’s om deze risico’s te verminderen. Hierdoor kan de klant op beide oren slapen zonder zich zorgen te hoeven maken over de risico’s die verbonden zijn aan een succesvolle implementatie.

  

Wij bij Synergics werken met ons team aan de juist en meest geschikte oplossing voor onze klanten. Wilt u hier meer over weten?

Lees het dan hier