• Cloud change agent
  • Wie zijn wij
  • Microsoft Cloud specialist

Onze visie

Met zoveel ambities en nieuwe technologische uitdagingen stellen onze klanten - net zoals veel bedrijfsleiders - zich terecht de vraag hoe ICT meer waarde kan creëren voor hun organisatie.

Bij Synergics zijn we overtuigd dat bedrijven efficiënter worden dankzij de Cloud. Cloudoplossingen helpen kosten te besparen, productiever te worden, en interne communicatie en samenwerkingen te verbeteren.

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van duurzame samenwerkingsverbanden met onze klanten. Hierbij helpen we hen in het afstemmen van hun business objectieven met ICT, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Ons laatste nieuws

risingstaraward2.png

Winnaar van de Rising Star Award

Wij zijn de trotse winnaar van de Rising Star Award op de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016...lees meer

Nieuws_Microsoft_cloud_solution_partner.png

Synergics benoemd tot Tier 1 Microsoft Cloud Solution partner

Met ingang van 1 september is Synergics toegelaten tot het Microsoft Cloud Solution Provider programma (CSP). Dit houdt in dat...lees meer

Nieuws_COSN.png

Synergics is Microsoft Cloud
OS Netwerk partner

Synergics is verkozen door Microsoft als Cloud OS netwerk (COSN)- partner. Dit stelt Synergics in staat om een nog beter...lees meer

LEES VERDER

Waar heb je ons gemist?

Health & care

Health&Care-beurs
Wij waren aanwezig op de Health&Care beurs met onze specifieke oplossingen voor de ziekenzorg. Wil je meer over deze specifieke oplossingen te weten komen? Stuur ons dan een mailtje.

Check-up 2016 SecureLink

SecureLink Checkup
Op 13 oktober waren wij aanwezig om meer uitleg te geven over ProAlytics tijdens de technology test flights. Heb je ons gemist? Dan geven wij graag meer uitleg in een demo

Waar schrijven we over

SMBintheCloud.jpg

KMO's in de Cloud:
De perfecte combinatie

Eén van de grootste uitdagingen voor een groeiende KMO is haar IT-omgeving. Deze moet flexibel zijn en moet kunnen meegroeien naargelang de noden van de....lees meer

Blog_Awingu_Award.jpg

Awingu biedt een veilige
online werkplek

Onze Belgische bedrijven geraken steeds meer ingeburgerd met het mobiele werken en bring-your-own-device. De meeste werknemers bezitten ondertussen....lees meer

office_365_bottom_center_filled_in.png

Onze blog:
Elke dag is een O365 dag

Office 365 is de nieuwe productivity tool van Microsoft. Om deze suite zo optimaal te kunnen gebruiken bieden wij een blog aan vol tips & tricks. Meld je aan en geniet...lees meer

LEES VERDER

Onze focus

mark-icon    Customer Intimacy

De klant staat bij ons centraal. Daarom ligt de focus zo veel mogelijk op het kennen en begrijpen van de klant en zijn business. Op individueel niveau echt luisteren naar de noden en wensen van zowel klant als gebruiker, voortdurend uw CSAT (Customer Satisfaction) opvolgen en steeds onze diensten aanpassen aan uw noden.

mark-icon    Operational Excellence

Onze ICT processen zijn volledig geautomatiseerd, wat ons in staat stelt om snel en efficiënt op uw noden te reageren. Om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen werken we met SLA's (Service Level Agreements). Onze gestructureerde aanpak stelt ons in staat onze klanten een maximale continuïteit, een hogere productiviteit en schaalbaarheid te bieden.

mark-icon    Cost Optimisation

Voor een vaste prijs per maand bieden we een volledig beheerde operationele ICT Cloud-omgeving. Hierdoor kunt u uw ICT-kosten beter beheren, wat kan leiden tot kostenbesparingen, een hoger rendement en een hogere efficiëntie. Samen bepalen we de totale kosten van gebruik (Total Cost of Ownership).

mark-icon    Combined services

Wij leveren flexibele en innovatieve oplossingen waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen van uw operationele IT of uw Cloud-taken.
Onze gecombineerde diensten bieden een hogere efficiëntie en een hoger rendement. Wij zijn úw aanspreekpunt voor al uw operationele ICT en Cloud zorgen.

ONZE UNIEKE AANPAK

Een aantal van onze klanten

attentia_klantenoverzicht.jpg
Agoria_klantenoverzicht.jpg
Eurostation_klantenoverzicht.jpg
Willemen_klantenoverzicht.jpg
UZLeuven_klantenoverzicht.jpg

Een aantal van onze partners

microsoft_partnerpage_logo.png
nutanix_partnerpage_logo.jpg
Commvault_partnerpage_logo.png
Barracuda_partnerpage_logo.jpg
Awingu_partnerpage_logo.png
Nexthink_partnerpage_logo.jpg
ALLE PARTNERS