Gold Microsoft Partner

Synergics tot 8 keer toe Golden Competency Partner van Microsoft

Je leest het goed. Synergics behaalde zonet haar achtste Golden Competency binnen haar partnership met Microsoft. Maar wat is zo’n Golden Competency en hoe verkrijg je dat net?

Wat is een Gold Microsoft Partner?

Microsoft beschrijft het als volgt:

By achieving a gold competency, partners have demonstrated the highest, most consistent capability and commitment to the latest Microsoft technology. These partners have a deep expertise that puts them in the top 1 percent of our partner ecosystem, and their proficiency will help customers drive innovative solutions on the latest Microsoft technology.

Een Golden Competency houdt dus in dat je best-in-class bent binnen een bepaalde Microsoft Solution area en deze erkenning ontving Synergics al maar liefst zes keer. Ondertussen zijn we zelfs volop bezig met onze overige, zilveren competenties ook te vergulden!

Vind hier het officiële certificaat van Synergics’ Golden Competencies binnen het Microsoft partnership.

Hoe word je een Gold Microsoft Partner?

Om een Microsoft Gold Competency te verwerven, dien je als partner binnen de bepaalde competency-categorie een aanzienlijke expertise voor te leggen.

Eerst en vooral kan een Golden Competency enkel toegekend worden als een minimum aantal werknemers deze competentie bezit. Om dit na te gaan, worden alle betrokkenen onderworpen aan verschillende examens. In uitzonderlijke gevallen kan een Golden Competency gedragen worden door één werkkracht, maar vaak loopt de threshold voor het verwerven van deze competentie op tot drie, vier of zelfs vijf en zes werknemers met de juiste kennis en kunde.

Vervolgens geldt dezelfde threshold-regel voor het voorleggen van klantenreferenties binnen de competentiecategorie. Per competentie moet er een minimum aantal succesvolle klanten cases voorgelegd worden.

Tot slot blijven alle werkkrachten onderworpen aan trainings en technische assessments. Zo garandeert Microsoft telkens dat alle Golden Competency-partners beschikken over de laatste nieuwe kennis.

Welke zes Gold Competencies verwierf Synergics al?

1. Cloud Platform
Deze competentie duidt op het deskundig vermogen om klanten hun infrastructuur te moderniseren en hun data en applicaties te migreren naar de Cloud. Lees hier meer over deze competentie.

2. Cloud Productivity
Deze competentie biedt technische expertise in de meest complete set van commerciële productiviteitsaanbiedingen die momenteel op de markt zijn. Lees hier meer over deze competentie.

3. Collaborations & Content
Deze competentie stelt de partner in staat SharePoint oplossingen te leveren die de klant (financiële) voordelen oplevert vanwege een versterkte interne én externe samenwerking. Lees hier meer over deze competentie.

4. Enterprise Mobility Management
Partners met deze competentie onderscheiden zich als expert in krachtige en veilige mobiliteitsbeheeroplossingen voor bedrijven. Ze helpen klanten omgaan met belangrijke compliance issues en de opkomende security bedreigingen. Lees hier meer over deze competentie.

5. Windows & Devices
Partners met deze competentie zijn expert in het halen van alle voordelen uit de geavanceerde beveiligingsopties die alleen beschikbaar zijn in Windows 10. Daarnaast bieden ze advies en services om klanten te helpen het beste te halen uit hun Windows 10 hardware-investeringen. Lees hier meer over deze competentie.

6. Datacenter
Met deze competentie onderscheidt de partner zich als leverancier van een serviceprovider voor Private Cloud, Management en Virtualization Deployment. Daarnaast zijn ze expert in het transformeren van datacenters in flexibele, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen. Lees hier meer over deze competentie.

Vind hier het officiële certificaat van Synergics’ Golden Competencies binnen het Microsoft partnership.

Het behalen van Golden Competences binnen het ecosysteem van Microsoft Partners is een hele prestatie, maar daarom niet per se buitengewoon. De combinatie echter, van bepaalde competences waaronder Cloud (Cloud Platform & Cloud Productivity) en Security (Enterprise Mobility Management) is wat Synergics bijzonder maakt!

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!