Artikels

Eerste hulp bij keuzestress op Infosecurity

Op 20 en 21 maart is het opnieuw tijd voor de hoogmis van alle IT-events: Infosecurity – Data & Cloud Expo. Elk jaar zijn er meer dan honderd sessies gepland die je kan bijwonen, gaande over Cloud Computing, Cyber Security, Digital Transformation en ga zo maar verder. Maar hoe maak je de juiste keuze uit dit grote aanbod? Wij helpen je graag een handje om de keuzestress op het event zelf te vermijden!

Securing the Modern Workplace with Microsoft 365 – 20 & 21 maart – 13u15-13u45 (Theaterzaal 8)

Als je vandaag reeds bekend bent met de Microsoft producten en tegelijk ook wakker ligt van hoe je jouw moderne werkplek kan beschermen tegen de snel evoluerende cyberbedreigingen, is “Securing the Modern Workplace with Microsoft 365” mogelijk wel dé sessie voor jou. Karel Pelckmans zal het hier namelijk hebben over de verschillende soorten bedreigingen waaraan de moderne werkplek vandaag wordt blootgesteld. In diezelfde sessie zal hij ook verschillende mogelijkheden aanreiken binnen Microsoft 365 waarmee je jouw organisatie's resources kan beschermen.

Pro: je wandelt in deze sessie buiten met hands-on informatie waarmee je meteen aan de slag kan!
Con: de sessie lokte voor de 2 dagen al meer dan 250 inschrijvingen. Snel zijn is de boodschap!

Inschrijven voor Karels sessie op 20 maart of 21 maart!

Security Assessment

Shadow IT – How to (securely) live with it – 20/03 om 14u30 & 21/03 om 12u30 (Booth C183 Microsoft)

Misschien hunker je na alle drukte van zo’n groot event naar een rustigere plek waar je tegelijk ontzettend waardevolle dingen kan bijleren over Shadow IT. Dan is er de sessie van David De Vos over “Shadow IT – How to (securely) live with it” in het zelfgebouwde auditorium van Microsoft op stand C183, vlak aan de VIP-ruimte. Hier zal David het in een intieme setting hebben over de verschillende risico’s die Shadow IT met zich meebrengt, met een focus op Cloud App Security én bijbehorende use case demos.

Pro: een kleinschaligere sessie biedt meer ruimte tot interactie met de security expert
Con: slechts 12 beschikbare plaatsen zowel op 20 als 21 maart

Wil jij graag je plaatsje reserveren voor jou en/of je collega op 20 of 21 maart, mail dan gauw naar Hannah.

Shadow IT & Data Protection in a Cloud era – 20 maart – 13u-13u45 (Theaterzaal 9)

Als je echter meer voelt voor een sessie vrij van commerciële insteek, raden we jou de sessie “Shadow IT & Data Protection in a Cloud era” aan. Deze sessie wordt eveneens gegeven door David De Vos maar wordt georganiseerd door Computable, de hoofdsponsor van Infosecurity. Tijdens deze sessie komen onder andere de uitdagingen aan bod van een wereld waar remote working teams, user privacy en data security centraal staan. Daarnaast zal het ook gaan over de shift van Shadow IT van devices naar cloudplatformen.

Pro: niet commercieel van insteek en high level learnings
Con: deze sessie wordt slechts eenmaal gegeven en dat op 20 maart

Inschrijven kan hier!

Security Assessment

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!