Artikels

Word onze VIP gast op Infosecurity en Data & Cloud Expo!

Op 20 en 21 maart is het zover. Dan opent de Belgische editie van Infosecurity - Data & Cloud Expo opnieuw haar deuren in de Brusselse Expo. Dit event is dé vakbeurs op het gebied van IT-security, dataopslag en IT-beheer en draait dit jaar rond het thema “Quantified World” waarbij intelligente en veilige verbindingen voor elk type bedrijf centraal staan. Klinkt allemaal veelbelovend, toch? Nu wat als wij jou vertelden dat jij via ons als VIP (lees: zorgeloos en kosteloos) van dit event kan genieten? Dat klinkt nóg beter, niet?

Waarom is Infosecurity een niet te missen event als je IT-professional bent?

Omdat deze vakbeurs zal inhaken op alle actuele vraagstukken met betrekking tot IT-security. Spam, phishing, ransomware en andere geavanceerde vormen van cybercrime vormen vandaag reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. Dit tweedaagse event stelt dan ook alles in het werk, samen met verschillende sprekers en zo'n 130 exposanten, om je bij te staan in je zoektocht naar antwoorden op deze bedreigingen.

Daarnaast kan Karel Pelckmans, onze Cloud Solution Engineer, je ongetwijfeld ook boeien met zijn sessies telkens om 13u15 - 13u45 in Theater 8 over “Securing the modern workplace with Microsoft 365”. Karel zal het hebben over de verschillende soorten bedreigingen waaraan de moderne werkplek vandaag wordt blootgesteld. In diezelfde sessie zal hij dan ook verschillende mogelijkheden aanreiken binnen Microsoft 365 waarmee je jouw organisatie's resources kan beschermen. Triggered? Dat dachten we wel! Om een overbezetting te vermijden, kan je je al voorregistreren voor de sessie van 20 maart of die van 21 maart.

But what’s really in it for you?

De toegang tot het event is gratis. Dus waar maken wij voor jou als onze VIP dan het verschil? Wanneer je als onze VIP gast uitgenodigd bent, garanderen wij jou een gratis parking, gratis lunch en drinks in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de gezellige netwerkborrel én gereserveerde plaatsen tijdens de seminaries. En als dat nog niet overtuigend genoeg klonk, geven wij aan al onze VIP gasten een splinternieuwe powerbank die je gewoon aan onze stand (08.B176) kan ophalen. Deal? Deal!

Hoe maak je kans op onze VIP-tickets?

Simpel. Surf naar onze VIP registratiepagina, en klik Data & Cloud expo of Infosecurity aan. Beide leiden je naar de inschrijving voor hetzelfde event maar vanuit een andere, inhoudelijke invalshoek. Zo wordt bepaald over welke topics jij de meeste informatie zal ontvangen, Cybersecurity of Data & Cloud. Inschrijven kan tot vrijdag 1 maart !

PS: vergeet je collega’s ook niet te registreren! Gedeeld plezier is dubbel plezier!

Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!