Succesverhalen

Synergics hielp WF-FE, de werkgeversfederatie voor de internationale handel, het vervoer en de logistiek

WF-FE maakte gebruik van diverse losse datasystemen. Dit resulteerde in een te persoonsgebonden en bijgevolg te inconsistente adviesverlening, een te grote foutenmarge bij dataonderhoud en een te verbeteren gebruiksvriendelijkheid voor de interne medewerkers. Bovendien werd de organisatie en opvolging van bijeenkomsten te arbeidsintensief.

De oplossing van Synergics

Met Livits koos WF-FE voor een integraal ledennetwerk in 1 systeem. Livits CRM & CMS voor alle databeheer, een gloednieuwe website met ledenportaal, nieuwsbrieven en bovendien een bijeenkomstenmodule. Hiermee streven ze voortaan naar het meer zichtbaar en meetbaar maken van kwalitatieve én gepersonaliseerde dienstverlening naar hun leden toe zowel als teamefficiëntie. Hierbij draagt ook het ingerichte DMS aan toe; Maximale automatisering van administratieve taken en online samenwerken, helpt hen op weg richting een paperless office.

Dankzij Livits denken we na over nieuwe manieren om extra toegevoegde waarde te bieden. We zijn er klaar voor om onze leden nog performanter te dienen.

– Didier Lobelle (Secretaris-generaal)

Profiel

De Werkgeversfederatie voor de internationale handel, het vervoer en de logistiek is de enige representatieve werkgeversvereniging van het Paritair comité 226 die mee aan de basis ligt bij de totstandkoming van sectorale collectieve arbeidsovereenkomsten. De leden van de werkgeversfederatie kunnen eveneens steeds rekenen op professioneel advies, sector gerelateerde informatie en een ondersteuning van hun sociaal overleg.

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!