Gratis verenigingsevent

Associations of Tomorrow II - Versterk je community gevoel: innovatief samenwerken met stakeholders én ze engageren.

De vereniging met een grote stap voorop, dat is de vereniging van Tomorrow. En met een hoop inspiratie, ligt dit doel echt niet zo veraf. Daarom organiseren we periodiek "Associations of Tomorrow". Op dit gratis event zetten we telkens een ander professioneel topic in de kijker, 100% van toepassing op de dagelijkse werking van verenigingen en federaties.

Wat? Tijdens deze editie werken we aan het community gevoel van jouw ledenorganisatie. Werk innovatiever samen met stakeholders én engageer ze.
Voor wie? Directie en medewerkers van verenigingen & federaties (NL-talige editie)

Programma

12u: Networking & lunch in het restaurant

14u-17u: Keynotes & rondetafelgesprekken

14u: "Vreemdgaan voor ledenorganisaties"

Vreemdgaan wordt het nieuwe normaal. Over het hek kijken en gelijkgezinden vinden die je uitdaging delen. Samen een puzzel leggen waar iedereen bij wint. Maar hoe doe je het concreet? Hoe vermijd je praatbarakken? Hoe zet je de stap van praatbarak naar concrete coalitie van doeners? Waarde creëren, dat doe je vandaag niet meer alleen, maar samen met je stakeholders.
Quick learnings? Je hebt na afloop een stappenplan om zelf concreet aan de slag te gaan. Je haalt inspiratie uit tal van voorbeelden over hoe andere organisaties met succes relevant blijven door samen te werken met andere stakeholders.

Naar 'Vreemdgaan voor Managers', genomineerd in 2013 als Managementboek van het jaar.

Elke Jeurissen, Co-Founder Glassroots en Founder Straffe Madammen & Fierce Ladies

15u: Met een community gevoel (ver)bindt je leden.

De vereniging 3.0 vraagt om innovatieve oplossingen. Ook op vlak van communicatie. Je leden (ver)binden door het community gevoel te verhogen, is slechts één doelstelling waarmee je je bereik kan verhogen. Maar hoe pak je dat nu concreet aan?

15u40: Breng je stakeholders aan tafel! Werk samen rond projecten en in werkgroepen.

Hoe kan je productiever samenwerken met zowel interne als externe mensen? De vereniging van morgen start vandaag al met de juiste ideeën en tools.

Evert D'Hondt & Sien De Pauw, Business Productivity Evangelists bij Synergics

16u: Rondetafelgesprekken: 'Jouw vereniging van morgen; hoe werk je daar vandaag aan?'

Gemodereerd door de aanwezige sprekers; Evert D'Hondt, Sien De Pauw en Marc Decloedt. Actief in de verenigingssector bij Synergics.

We willen jou er graag bij!

Opmerking: Indien je na jouw inschrijving toch niet aanwezig kunt zijn, kan een collega jouw plaats innemen. Echter bij een no-show, waarbij u ons niet op de hoogte heeft gebracht en dat minstens 24u voor het event, dienen we ons genoodzaakt een fee aan te rekenen van €50.

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!