Digitale technologieën in de bouw met Synergics

Digital Construction Brussels 2018

De bouw digitaliseert in een ongezien tempo. Niet alleen toepassingen voor de sector maar ook de digitale werkplek blijft zich ontwikkelen. Efficiënter én mobieler samenwerken. En laat dat net de transformatie zijn waarin wij geloven. We zullen dan ook graag aanwezig zijn op 'Digital Construction Brussels'!

Op deze gratis vakbeurs van Confederatie Bouw, die doorgaat op 24 en 25 oktober, verzamelen technologische voortrekkers om nieuwe werkmethoden, software en toestellen voor te stellen. Er staan heel wat sessies op het programma tijdens dit tweedaagse die zeker en vast zullen inspireren.

Ook onze collega Evert D'Hondt, Business Productivy Evangelist, zal toelichten wat wij als Cloud Change Agent voor de bouwsector voor ogen hebben... And beyond! Hij haalt de aandachtspunten in digitale transformatie aan en laat het zeker niet na jou praktische tips te geven om als bedrijf te innoveren. Jouw samenwerking en communicatie verhogen, bijvoorbeeld. En welke tijdrovende processen kan je eenvoudig automatiseren? Zijn focus? Die ligt steeds op productiever en mobieler werken.

Setting the scene: voordelen M365 in bouwsector. Slimmer samenwerken in Teams.

woe 24 oktober: 11u30, 13u30 en 16u30 op onze stand
do 25 oktober: 11u30, 13u30 en 16u op onze stand
Elke sessie duurt ongeveer 30 min. Vuur zeker al je vragen op 'm af!

Evert D'Hondt, Business Productivity Evangelist bij Synergics

Als je zelf actief bent in de bouwsector maar je nog niet hebt ingeschreven, heb je hiervoor nog heel even de tijd. Vergeet dan niet om ons zeker een bezoekje te brengen op onze stand in Tour&Taxis!
Geen tijd? Laat Evert weten wat jou bezighoudt. Hij bezorgt je dan zeker een korte samenvatting van zijn sessie.

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!