Gratis Workshopdag

Security Workshopdag

De conclusie van Audit Vlaanderen op 18 september klonk ongenuanceerd: “Lokale besturen beveiligen vertrouwelijke en (persoons)gevoelige informatie onvoldoende." Om dit heikel punt te counteren, biedt Synergics in samenwerking met Microsoft en V-ICT-OR een gratis workshopdag aan die inspeelt op alle vragen en uitdagingen omtrent online security.

Op dinsdag 20 november organiseren we een Security Workshopdag waarbij alle belangrijke topics rond IT en Cybersecurity aan bod zullen komen. Zo zal Microsoft vertellen welke verschillende veiligheidscomponenten er zitten in jouw Microsoft licenties. Daarna zal David De Vos, Synergics' Cloud Security Architect, in een tweedelige presentatie toelichten hoe je je data in je stad of gemeente kan beschermen. Hij licht toe hoe hackers vandaag te werk gaan (Offense), en hoe je hun inbreuken best het hoofd biedt (Defense). De services en beschermingen die beschikbaar zijn om je gegevens verder te beveiligen, komen eveneens aan bod. Afsluiten doen we met collega's Patrick De Neef en Evert D'Hondt. Zij lichten onze aanpak rond User Adoptie en Change Management toe met het doel om mobiel, veiliger én productiever te werken met Office 365.

Een gedetailleerd programma kan je vinden op de V-ICT-OR pagina.

de V-ICT-OR pagina

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!