Strategie Strategie

Beginnen doen we door je te introduceren tot de wondere wereld van Cloud-oplossingen. Tijdens deze workshop brengen we je strategie in kaart, bepalen we doelstellingen en leggen we de belangrijkste ICT-uitdagingen bloot.

Planning Planning

We overleggen elke oplossing die beschikbaar is om je uitdagingen op een efficiënte manier aan te pakken en begeleiden we je doorheen deze keuze. Hierbij staan steevast de noden van je organisatie centraal.

Readiness Readiness

We voeren een analyse uit om de haalbaarheid van de verschillende plannen en scenario’s te kunnen bepalen. Vanuit deze audit of readiness assessment brengen we alle technische en legale voorwaarden in kaart.

Implementatie Implementatie

Allereerst gaan we de organisatie technisch voorbereiden op de implementatie. Daarna voeren we de feitelijke implementatie, namelijk de migratie uit en testen we deze nieuwe oplossing.

Nieuwe werken Nieuwe werken

We begeleiden jou en jouw werknemers bij het efficiënt omgaan met deze nieuwe omgeving. Samen verdiepen we ons in de nieuwe tools en hun mogelijkheden. We leggen de focus op het bijbrengen van nieuwe kennis aan de werknemers.

Transformatie Transformatie

Na de implementatie van de nieuwe manier van werken stopt onze begeleiding echter niet. We blijven wij met een waakzaam en innovatief oog zoeken naar nieuwe optimalisaties zodat je geen enkele nieuwe opportuniteit misloopt.

Onze populaire workshops

Maak kennis met onze workshops, een doelgerichte manier om je organisatie doorheen de digitale transformatie te leiden.

Stap vandaag nog in een traject dat werkt voor jouw organisatie

Ontdek een aanpak waarbij we samen de juiste productiviteitscenario’s uitwerken, deze implementeren en beheren om je zo meer rendement te laten realiseren. Focus je gerust op je business, wij doen de rest.