Producten & diensten die werken voor jouw organisatie

Synergics helpt elke organisatie succesvol te zijn. Gebruik de oplossingen van Synergics om jouw organisatie naar de Cloud te brengen, en verder! Van strategie tot beheer maken wij jouw bedrijf productief, wendbaar en innovatief dankzij onze Cloudoplossingen.

Synergics helpt je met:

Digitale Werkplek

Een digitale werkplek waar je altijd en overal toegang hebt tot al je applicaties en data maakt jouw medewerkers productief.

Applicaties & infrastructuur

Moderniseer je applicaties en infrastructuur. Maak je IT omgeving flexibel. Verhoog de performantie en betrouwbaarheid danzij Cloud en creëer zo een wendbare organisatie.

Security

Zorg er als organisatie voor dat je gebruikers, apparaten, applicaties én data beschermd zijn. En dat conform de laatste nieuwe richtlijnen. 

Data & AI

Zet je data optimaal in en neem betere en snellere beslissingen. Benut je organisatiedata op een intelligente manier en haal er verschillende groeimogelijkheden uit. Zo blijf je je concurrentie telkens een stapje voor.

Strategische inzichten

Ben je benieuwd wat onze Cloudoplossingen voor je organisatie kunnen betekenen? Laat ons je meenemen in de toekomst tijdens onze Synergics Inspiration Experience workshops.

Elk Cloudtraject start bij het maken van de juiste strategische keuze. Tijdens onze workshops brengen we je strategie in kaart, bepalen we samen je belangrijkste doelstellingen en prioriteiten en leggen we de belangrijkste ICT-uitdagingen in kaart.

Tactische projecten

Graag helpen we je bij het implementeren van je Cloudoplossingen. Wij implementeren zowel publieke- als hybride Cloudoplossingen.

Samen definiëren we projecten voor de optimalisatie van je bestaande Cloudoplossingen om de prestaties te verbeteren, kosten te besparen, het beheer te stroomlijnen, automatisering te introduceren en de beveiliging te verhogen.

Operationeel beheer

Hulp nodig? Op zoek naar versterking voor je team? Of wens je het beheer uit te besteden? Wij voorzien elke organisatie van ondersteuning.

Kies je voor managed services? Dan staan onze collega’s van de servicedesk 24/7 voor je klaar. Ze bieden je een antwoord op elke vraag. Verder monitoren we op de achtergrond continu je omgeving, voeren we de nieuwste security patches altijd meteen uit. We leveren je diensten van proactieve monitoring tot volledig beheer voor een vaste prijs per maand.

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.