Producten & diensten die werken
voor jouw organisatie

Synergics helpt elke organisatie succesvol te zijn.Gebruik de oplossingen van Synergics om jouw organisatie naar de Cloud te brengen, en verder! Van strategie tot beheer maken wij jouw bedrijf productief, wendbaar en innovatief dankzij onze Cloudoplossingen.

Synergics helpt je met …

Strategische inzichten Strategische inzichten

Ben je benieuwd wat onze Cloudoplossingen voor je organisatie kunnen betekenen? Laat ons je meenemen in de toekomst tijdens onze Synergics Inspiration Experience workshops.

Elk Cloudtraject start bij het maken van de juiste strategische keuze. Tijdens onze workshops brengen we je strategie in kaart, bepalen we samen je belangrijkste doelstellingen en prioriteiten en leggen we de belangrijkste ICT-uitdagingen in kaart.

Tactische projecten Tactische projecten

Graag helpen we je bij het implementeren van je Cloudoplossingen. Wij implementeren zowel publieke- als hybride Cloudoplossingen.

Samen definiëren we projecten voor de optimalisatie van je bestaande Cloudoplossingen om de prestaties te verbeteren, kosten te besparen, het beheer te stroomlijnen, automatisering te introduceren en de beveiliging te verhogen.

Operationeel beheer Operationeel beheer

Hulp nodig? Op zoek naar versterking voor je team? Of wens je het beheer uit te besteden? Wij voorzien elke organisatie van ondersteuning.

Kies je voor managed services? Dan staan onze collega’s van de servicedesk 24/7 voor je klaar. Ze bieden je een antwoord op elke vraag. Verder monitoren we op de achtergrond continu je omgeving, voeren we de nieuwste security patches altijd meteen uit. We leveren je diensten van proactieve monitoring tot volledig beheer voor een vaste prijs per maand.

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!