Applicaties & infrastructuur

Moderniseer je applicaties en infrastuctuur

Maak je IT omgeving flexibel. Verhoog de performantie en betrouwbaarheid danzij Cloud en creëer zo een wendbare organisatie.

Haal het maximale uit de Cloud

Het moderniseren van je IT-fundering zorgt ervoor dat je tegemoet komt aan de actuele IT-uitdagingen en de snel veranderende bedrijfsbehoeften. Het resulteert in nooit eerder geziene efficiëntie, lagere kosten én veiligere toepassingen waarmee je een wendbare organisatie bekomt.

Wendbaar organiseren Wendbaar organiseren

Ben je benieuwd naar onze visie rond een wendbare organisatie? Laat ons je meenemen in de toekomst tijdens onze Synergics Inspiration Experience workshops.

Implementeren Implementeren

We helpen je bij de migratie en implementatie van een cloudomgeving. We implementeren Microsoft Azure en integreren deze met je bestaande infrastructuur.

Managed Services Managed Services

Onze service desk staat 24/7 voor je klaar en biedt jouw IT-organisatie een vast aanspreekpunt voor al hun vragen en mogelijke problemen. En dit voor een vaste prijs per maand en per gebruiker.

Onze Applicaties & Infrastructuur workshops

Een praktische aanpak die werkt voor jouw organisatie

Ontdek een aanpak waarbij we samen de juiste wendbaarheidsscenario’s uitwerken, deze implementeren en beheren opdat je zo meer rendement realiseert. Focus je gerust op je business, wij doen de rest.

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!