EngagePro

Van employee centricity naar customer centricity?  

Boost de betrokkenheid van je medewerkers! 

Je organisatie staat en valt met de passie van je medewerkers. Een gedreven team zorgt voor meer productiviteit, kennisdeling en klanttevredenheid.
Klaar om hier werk van te maken? EngagePro helpt je op weg! 

Ontdek meer.

Aligneren. Accelereren. Evolueren.

Betrokkenheid is meer dan gewoon de juiste tools ter beschikking stellen van je medewerkers. Ook is het allesbehalve een eenmalig werk. EngagePro gidst je door dit dynamisch proces van strategie tot uitvoering en opvolging. Zodat jouw organisatie de voordelen op korte én lange termijn geniet.

De voordelen

Versterk de connectie tussen management en medewerkers

Zoek je als manager naar doeltreffende manieren om verbindend te communiceren? Is een gebrek aan tweerichtingsverkeer een struikelblok in jouw organisatie? Of duurt het lang voordat alle neuzen in dezelfde richting staan? EngagePro maakt er komaf mee: management en medewerkers zijn en blijven op eenzelfde lijn!

Vereenvoudig je interne communicatie

Hoe krijg je de juiste boodschap bij de gepaste persoon via het geschikte kanaal? Met EngagePro vind je de ontbrekende schakel(s) in de diverse communicatiestromen van je organisatie. Resultaat? Gelukkige medewerkers en zo ook gelukkige klanten. 

Bevorder kennisdeling en levenslang leren

Kennis zit vaak verspreid over de hele organisatie. Een gemiste kans: het gebrek aan vindbaarheid en transparantie werkt vertragend. Via EngagePro maak je informatie toegankelijk als groeihefboom voor je business. Iedereen up-to-date, iedereen tevreden.

Verkrijg inzicht in je werkplek

Meten is weten, maar ook accelereren. EngagePro houdt voor jou de vinger aan de pols, en geeft je inzicht in je communicatie en kennisdeling. Dat is de indicator bij uitstek van betrokkenheid. En een krachtige tool die je nodig hebt voor de volgende stap in je organisatie.

Hans De Donder

Je employee engagement verhogen op een onderbouwde manier? Met EngagePro speel je op zeker. 

Hans De Donder
Engagement Evangelist
Offering

EngagePro

Praktisch
element_icon_location Online of fysiek (na corona)