HybridMeetings+

Jouw totaaloplossing voor slimme vergaderingen

Thuis, onderweg op kantoor en meer: we vergaderen steeds vaker virtueel. Hoe je overal voor eenzelfde meeting ervaring zorgt? HybridMeetings+ is de hybride vergadertool die je bedrijf klaarstoomt voor de toekomst. Je voegt niet gewoon een Microsoft Meeting Room licentie toe aan je Teams ervaring. Veel meer nog, je breidt je huidige oplossing uit met tal van vergaderfuncties en -apparatuur. Helemaal in lijn met jouw beleid en vergaderruimtes. Van cloud apps en hardware tot licht en akoestiek: met HybridMeetings+ bieden we je een totaaloplossing aan voor vergaderen in het digitale tijdperk. Weg rigide, hallo hybride!

Ontdek meer

Wat biedt HybridMeetings+?

Weg met de rompslomp die vergaderen op afstand met zich meebrengt. HybridMeetings+ maakt vergaderen weer efficiënt binnen je vertrouwde Microsoft Teams pakket.

Kwalitatieve interacties

Meetings organiseren en bijwonen zonder gedoe? Met HybridMeetings+ geniet iedereen een uniforme ervaring. Op elk moment en elke plaats.

Vlotte en betrouwbare integratie

De Microsoft Teams Meeting Room optie is een slimme uitbreiding van je huidige licentie. Dankzij Microsoft Security verloopt de integratie op een betrouwbare en waterdichte manier.

Meer wendbaarheid en snelheid

Dankzij HybridMeetings+ voeg je in een mum van tijd collega’s toe aan belangrijke vergaderingen. Dé wendbaarheid en snelheid die je nodig hebt om je organisatie te laten groeien.

Onze aanpak

HybridMeetings+ behelst veel meer dan een hoop slimme functionaliteiten. Synergics gebruikt jouw doelen en wensen als basis voor een zorgeloze implementatie. Zodat technologie voor jou werkt, en niet andersom.

  • Analyse. Welke KPI’s heb je op korte en lange termijn? Samen brengen we jouw meeting noden in kaart. Van techniek tot licht en akoestiek.
  • Evaluatie. In welke mate is je organisatie voorbereid op slim vergaderen met Microsoft Teams? Synergics stoomt je klaar van a tot z. 
  • Implementatie. Hoe kunnen we Microsoft Teams koppelen aan jouw behoeften? Synergics gaat voor een implementatie op maat.
  • Adoptie. Implementatie voltooid? Dan kunnen je medewerkers van start. Met aangepaste training en workshops schakelen we een versnelling hoger.
  • Opvolging. Wat loopt er eventueel spaak? Synergics volgt het gebruik kritisch op en stuurt bij waar nodig. Enkel zo wordt je transformatie naar slim vergaderen een succes!

Inbegrepen in HybridMeetings+

  • Microsoft Meeting Room licentie 
  • Implementatie hardware en software
  • Integratie met bestaande Microsoft 365 licenties
  • Workshops en training
  • Opvolging en bijsturing
Graciela

Weg rigide, hallo hybride! Je organisatie laten meegroeien met het vergaderen van de toekomst? HybridMeetings+ voegt de daad bij het woord. 

Graciela Zaera
Intelligent Communications Evangelist
Offering

HybridMeetings+

Praktisch
element_icon_location Online of fysiek (na corona)
element_icon_price Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel op maat!