Intranet+

Betere communicatie, meer betrokkenheid

Houd iedereen up-to-date met Intranet+.

Betrokken medewerkers zijn niet alleen gelukkiger, ze zijn ook productiever. Dat maakt interne communicatie belangrijker dan ooit tevoren.
Communiceren en interageren thuis, onderweg of op kantoor? Intranet+ biedt het allemaal.

Registreer je nu.

Jouw one-stop-shop voor interne communicatie

Transparantie en duidelijke communicatie staan centraal in de organisatie van de toekomst. Wil jij je medewerkers in the loop houden
en tegelijk hun creativiteit én betrokkenheid verhogen? Dan is Intranet+ de totaaloplossing die je nodig hebt!

De voordelen

Centraliseer belangrijke informatie

Niet elke update is voor iedereen relevant. Deel collega’s in groepen volgens functies en bevoegdheden, en centraliseer interne kennis en expertise. Integreer met andere tools voor maximale efficiëntie. Eén platform, zoveel mogelijkheden.

Verhoog interne betrokkenheid

Eén vaste plek voor kennis, relevante data maar ook mijlpalen? Nieuwe medewerkers of jubilea te vieren? Delen maar! Breng teamleden dichter bij elkaar, en creëer een positieve werksfeer. Die motivatie en betrokkenheid komen vanzelf.

Laat je intranet meegroeien

Je organisatie staat niet stil. Gelukkig staat Intranet+ garant voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Instellingen of services aanpassen volgens nieuwe noden? De klus is zo geklaard.

Evert D'Hondt

De juiste content voor de juiste medewerkers, waar en wanneer zij willen? Met Intranet+ zijn efficiëntie en betrokkenheid twee handen op één buik. 

Evert D'Hondt
Business Productivity Lead
Offering

Intranet+

Praktisch
element_icon_location Online of fysiek (na corona)