Teams+

Van communicatie naar cocreatie?

Maak van productiviteit een Teams+ effort!

Van samen communiceren naar samenwerken

Gebruik je Microsoft Teams vooral als chat- of vergadertool? Dan is het tijd om een versnelling hoger te schakelen met ons interactief Teams+ pakket. Leer via een reeks workshops hoe je notities, in real-time bewerkt en deelt met je collega’s en gericht communiceert. Je werk doen en beheren vanaf één centrale plek: samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Vraag je workshop aan.

 

Cijfers teams+

De voordelen

Vergader slimmer, werk productiever

Nood aan maximale productiviteit, ook op afstand? Met Microsoft Teams vergader en werk je beter dan ooit. Plan meetings en voeg achteraf notities toe. Integreer met je andere vertrouwde tools, zodat je alle informatie binnen handbereik hebt. En dat allemaal op één centrale, veilige plek. Weg frustratie, hallo efficiëntie.

Werk samen als een pro

Samenwerken met je team of externe collega’s op projectbasis? Met Microsoft Teams is dat een fluitje van een cent. Vergeet verschillende versies van één document en miscommunicatie. Voeg suggesties en bewerkingen toe in real-time, en werk met permissies en rollen. Alles netjes beheerd, iedereen geconnecteerd.

Kies voor extra veiligheid

Veiligheid en duidelijke processen vormen de basis van een feilloze samenwerking. Benut de voordelen van Microsoft Teams van a tot z, en zorg voor een heldere governance en maximale veiligheid. Laat niets aan het toeval over!  

Evert D'Hondt

Jouw organisatie van vandaag al klaarstomen voor de wereld van morgen? En je processen stroomlijnen met één slimme en veilige werkplek? Haal meer uit Microsoft Teams dankzij Teams+, onze workshopreeks. 

Evert D'Hondt
Business Productivity Lead
Offering

Teams+

Praktisch
element_icon_location Online of fysiek (na corona)
element_icon_price € 4.990