Security

Kies een veilige toekomst voor je organisatie

Zorg er als organisatie voor dat je gebruikers, apparaten, applicaties én data beschermd zijn, en dat conform de laatste nieuwe richtlijnen.

Beveiliging van bedrijfsdata en risicobeheersing

Synergics helpt je organisatie met de beveiliging van je cloudomgeving. Door gebruik te maken van de Microsoft security-oplossingen helpen wij onze klanten met het beveiligen van gebruikers en apparaten, je toegang tot je IT omgeving, je applicaties en data. Daarenboven houden de oplossingen die we implementeren rekening met de wet- en regelgeving (GDPR) om mogelijke bedrijfsrisico's in te perken.

Veilig ondernemen Veilig ondernemen

Ben je benieuwd naar onze visie rond een veilige organisatie? Laat ons je meenemen in de toekomst tijdens onze Synergics Inspiration Experience workshops of laat schrijf je in voor één van onze security workshops.

Implementeren Implementeren

We helpen je bij het implementeren en optimaliseren van een veilige cloudomgeving. We implementeren Microsoft Security oplossingen en integreren deze met je bestaande infrastructuur.

Managed Services Managed Services

Security zonder zorgen. Synergics kan je security in beheer nemen en je hierbij ontzorgen. Wij bieden je een vast aanspreekpunt voor al hun vragen en mogelijke problemen. En dit voor een vaste prijs per maand en per gebruiker.

Onze Security workshops

Een praktische aanpak die werkt voor jouw organisatie

Ontdek een aanpak waarbij we samen de juiste veiligheidsscenario’s uitwerken, deze implementeren en beheren opdat je zo meer rendement realiseert. Focus je gerust op je business, wij doen de rest.

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!