Cyber+

Verbeter je cybersecurity als een pro

Hoe kwetsbaar is jouw infrastructuur of netwerk voor cyberfraude? Met Cyber+, gebaseerd op de Cyber Security Assessment Tool (CSAT), leggen we al jouw gevoeligheden bloot. Meer nog, we bezorgen je een rapport boordevol slimme aanbevelingen. Én een actieplan om je cybersecurity snel en gericht te verbeteren. Klaar om helemaal security & compliance proof te worden?

Contacteer ons!

Cyber+ , dé basis van jouw beveiliging

Beschouw Cyber+ gerust als een spiegel van jouw cybersecurity. Met de inzichten gaan wij aan de slag. Zodat jij downtime, veiligheidsinbreuken of GDPR incidenten kunt vermijden. Dankzij een actieplan op maat heb je alles om je apparaten en data te beschermen!

De voordelen

Vergaar betrouwbare data

Waar liggen je kwetsbaarheden? Bestaat er al een security awareness programma? Met geautomatiseerde scans en verschillende analyses geven we je inzicht in de zwakke punten van je cybersecurity.

Verkrijg snelle resultaten

Met Cyber+ krijg je een rapport van de huidige status van je beveiliging.  Zwart op wit weet je welke bedreigingen we hebben geïdentificeerd. We garanderen een snelle oplevering. Want bepaalde incidenten evolueren snel.

Ga aan de slag met concrete aanbevelingen

Tijd om komaf te maken met huidige én toekomstige bedreigingen! Op basis van  de resultaten van de assessment maken we een actieplan op. Geen tijd of kennis om de aanbevelingen om te zetten naar de praktijk? We blijven paraat staan.

Microsoft Security Lead

Klaar voor een actionable cyberbeleid? Toets je beveiligingsniveau aan de realiteit en voorkom bedreigingen en inbreuken met Cyber+, jouw praktijktest voor cybersecurity! 

Jurgen Van Eynde
Microsoft Security Lead
Offering

Cyber+

Praktisch
element_icon_location Online of fysiek (na corona)