Over ons

De Cloud is meer dan enkel de weg naar de toekomst

#TotheCloudandBeyond

Innoveren. Digitaal transformeren. Geen snelle, tussentijdse oplossingen maar een duurzame basis waarop je organisatie zorgeloos kan blijven bouwen. Dat is vandaag geen ‘nice to have’ maar een must. En dus gaan wij beyond.

Bij Synergics hebben we de nodige actuele kennis én ervaring om van je digitale transformatie een succes te maken. Wij zetten 100% in op de Cloud en noemen onszelf daarom liever Cloud Change Agent. Een technologische koploper met een duidelijke visie.

Met SPRINT zetten we onze oplossingen bovendien uniek in de markt. Na een intense fase van research en assessments, implementeren we de juiste oplossing waarna we workshops opzetten om de optimale adoptie van de nieuwe omgeving te verzekeren.

En die aanpak loont: we groeiden exponentieel, wat ons de Microsoft Rising Star Enterprise Award opleverde en, kers op de taart, onze Trends Gazelle nominatie. Onder de leuze “To the Cloud and Beyond” blijven we dezelfde koers varen en bezorgden we reeds vele kmo's, softwarehuizen, ledenverenigingen en federaties, steden en gemeenten, scholen en ziekenhuizen hun "ticket to the Cloud".

Dankzij Cloud...

kan jouw organisatie de digitale transformatie succesvol trotseren. We definiëren deze vier pijlers als de digital outcomes die de Cloud jou garandeert.

Synergics levert totaaloplossingen voor het beheer van jouw Cloud-omgeving. Van e-commerce tot hosting, van een publieke Cloud tot private Cloud. Onze specialisten ontzorgen jou dagelijks bij het opzetten, beheren en ondersteunen van jouw Cloud-omgeving. Daarbij gaan we steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Jochen Maertens, CEO bij Synergics

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!