Over ons

De Cloud is meer dan enkel de weg naar de toekomst

#TotheCloudandBeyond

Innoveren. Digitaal transformeren. Geen snelle, tussentijdse oplossingen maar een duurzame basis waarop je organisatie zorgeloos kan blijven bouwen. Dat is vandaag geen ‘nice to have’ maar een must. En dus gaan wij beyond.

Bij Synergics hebben we de nodige actuele kennis én ervaring om van je digitale transformatie een succes te maken. Wij zetten 100% in op de Cloud en noemen onszelf daarom liever Cloud Change Agent. Een technologische koploper met een duidelijke visie.

Met SPRINT zetten we onze oplossingen bovendien uniek in de markt. Na een intense fase van research en assessments, implementeren we de juiste oplossing waarna we workshops opzetten om de optimale adoptie van de nieuwe omgeving te verzekeren.

En die aanpak loont: we groeiden exponentieel, wat ons de Microsoft Rising Star Enterprise Award opleverde en, kers op de taart, onze Trends Gazelle nominatie. Onder de leuze “To the Cloud and Beyond” blijven we dezelfde koers varen en bezorgden we reeds vele kmo's, softwarehuizen, ledenverenigingen en federaties, steden en gemeenten, scholen en ziekenhuizen hun "ticket to the Cloud".

Dankzij Cloud...

kan jouw organisatie de digitale transformatie succesvol trotseren. We definiëren deze vier pijlers als de digital outcomes die de Cloud jou garandeert.

Productiever werken

Werk eenvoudig samen op elk moment, op elke plaats met jouw nieuwe digitale werkplek. Maak een vlotte overstap of haal meer uit je werkplek dankzij onze SPRINT.

Sneller innoveren

Zet jouw verzamelde data in op een slimme manier. Zo neem je sterk gefundeerde beslissingen die jouw organisatie toelaten te innoveren en nieuwe groeiopportuniteiten te ontdekken.

Veilig ondernemen

Bescherm je volledige organisatie door te kiezen voor meerlagige security. Op die manier stel je je medewerkers, applicaties, infrastructuur én gegevens veilig.

Wendbaar organiseren

Cloudoplossingen laten je toe op een eenvoudige manier én op je eigen tempo je organisatie te optimaliseren. Met de juiste infrastructuur groeit jouw organisatie op een flexibele manier.

Jochen Maertens

Synergics levert totaaloplossingen voor het beheer van jouw Cloud-omgeving. Van e-commerce tot hosting, van een publieke Cloud tot private Cloud. Onze specialisten ontzorgen jou dagelijks bij het opzetten, beheren en ondersteunen van jouw Cloud-omgeving. Daarbij gaan we steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Jochen Maertens
CEO bij Synergics

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.