Associations

Word de ledenorganisatie van morgen met Cloud

Zet in op de meest productieve, digitale werkplek voor jouw vereniging of federatie. Werk efficiënt samen en ga voluit voor betrokken leden. Met het juiste strategisch advies maak je jouw echte groeipotentieel waar.

Als Cloud Change Agent begeleiden we jouw vereniging of federatie doorheen je digitale transformatie. Samen selecteren wij op maat van jouw uitdagingen en noden de beste oplossingen. Een nieuwe manier van werken waarin we jou graag begeleiden.

Marc Decloedt, expert Associations

LIVITS, hét platform voor elke vereniging of federatie

Wist je dat we ook verdeler zijn van een all-in-one verenigingssoftware? De tool omvat een CRM, document en content management module. Ingericht voor en door ledenorganisaties.

SAVE THE DATE: Associations of Tomorrow op 3/10!

De vereniging met een grote stap voorop, dat is de vereniging van Tomorrow. En met een hoop inspiratie, ligt dit doel echt niet zo veraf. Daarom organiseren we periodiek "Associations of Tomorrow". Op dit gratis event zetten we telkens een ander professioneel topic in de kijker, 100% van toepassing op de dagelijkse werking van verenigingen en federaties. Zet alvast donderdag 3 oktober in jouw agenda! Voor deze derde editie nodigen we jou uit in de prachtige Microsoft kantoren te Zaventem.

Onze succesverhalen bij associations

Events, tips en artikels voor jouw association

Associations of Tomorrow II - Versterk je community gevoel: innovatief samenwerken met stakeholders én ze engageren.
Evenementen

De vereniging met een grote stap voorop, dat is de vereniging van Tomorrow. En met een hoop inspiratie, ligt dit doel echt niet zo veraf. Daarom organiseren we periodiek "Associations of ...

Associations of Tomorrow
Evenementen

De vereniging met een grote stap voorop, dat is de vereniging van Tomorrow. En met een hoop inspiratie, ligt dit doel echt niet zo veraf. Daarom organiseren we op woensdag 20 juni onze ...

WF-FE, de werkgeversfederatie voor de internationale handel, het vervoer en de logistiek
Succesverhalen

WF-FE maakte gebruik van diverse losse datasystemen. Dit resulteerde in een te persoonsgebonden en bijgevolg te inconsistente adviesverlening, een te grote foutenmarge bij dataonderhoud en een te verbeteren gebruiksvriendelijkheid voor de interne ...

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!