Ontdek Livits

All-in-one software voor het leden- en relatiebeheer van jouw vereniging

Tijden veranderen, en dat is ook zo binnen verenigingsmanagement. Leden verbinden zich tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend aan een vereniging. Ze verwachten een professionele ledenorganisatie met een betrouwbare ledenadministratie die mee evolueert met haar tijd. Leden willen gehoord worden en informatie op maat krijgen. Ze willen zich verbonden voelen met de vereniging. Een goed functionerende digitale werkplek binnen de vereniging, kan daarvoor zorgen.

Stel jezelf de vraag: is mijn ledenorganisatie klaar om een nieuwe weg in te slaan?

  • Wil jij aan de slag met een professioneel systeem waar je jouw relaties, leden, werkgroepen, enzovoort in kan vastleggen? Maar waar je ook alle lidmaatschappen in kan registreren?
  • Waar je eenvoudig gedetailleerde selecties, lijsten en rapporten kan opbouwen?
  • Of jouw leden met een druk op de knop kan uitnodigen voor jouw events of opleidingen? En bovendien alles nauwgezet in een contactregistratie kan verwerken?
  • Wil je hen van een portaal voorzien waar ze zelf hun gegevens en voorkeuren kunnen aanpassen? Een openbare website maar ook een besloten gedeelte met extra informatie?
Met Livits als software kan dat. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen. Daarnaast is onze CRM software te integreren met CMS, DMS of andere systemen zoals Microsoft Office en Microsoft Outlook.

Vraag onze productmap aan en ga voluit voor jouw leden

Het Livits-platform omvat een ruimte selectie aan modules die op maat van jouw organisatie of federatie zijn opgebouwd.

Als Cloud Change Agent begeleiden we jouw vereniging of federatie doorheen je digitale transformatie. Samen selecteren wij op maat van jouw uitdagingen en noden de beste oplossingen. Een nieuwe manier van werken waarin we jou graag begeleiden.

Marc Decloedt, expert Associations

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!