Waarom Cloud?

De Cloud baant de weg naar  de toekomst!

Sneller kunnen schakelen, minder kosten en betrouwbaardere IT. Dat is de Cloud in een notendop. Als groeiende organisatie heb je een IT-omgeving nodig die toegankelijk, betrouwbaar én veilig is.

De voordelen van de Cloud

Als je bij het lezen over de Cloud steevast denkt: “Wat is de Cloud? En wat zijn de voordelen ervan? Waarom zou ik als organisatie voor de Cloud kiezen?”, staan we daar niet van versteld. Vaak heerst er een bepaalde terughoudendheid ten opzichte van de Cloud terwijl de kans zelfs groot is dat je vandaag de Cloud al inzet voor je persoonlijke administratie of om te ontspannen. Denk maar aan je mailbox en documentlocaties, en ook Netflix en Instagram zijn cloudapplicaties.

Bij Synergics klinkt het anders en kiezen we voluit voor de Cloud. Waarom? Hieronder lees je onze vier belangrijkste drijfveren om voor de Cloud te kiezen.

1. Je werkt productiever

De Cloud garandeert jouw organisatie en medewerkers meer productiviteit. Je hebt als organisatie slechts een eindige hoeveelheid aandacht om te verdelen over al je verantwoordelijkheden en altijd is er tijd tekort. De Cloud kan er dan op zijn beurt voor zorgen dat heel wat van die taken vlotter verlopen. Eén van de top drie voordelen die ervaren wordt bij het gebruik van de Cloud is namelijk dat meer dan 40% zegt dat ze alles sneller kunnen afwerken.

Productiever werken

2. Het verhoogt je wendbaarheid

De Cloud biedt je als organisatie over het algemeen meer wendbaarheid aan in vergelijking met hosten op een lokale server. Wanneer je bijvoorbeeld meer bandbreedte nodig hebt, kan een cloudoplossing onmiddellijk voldoen aan deze nieuwe vereiste terwijl een traditionelere IT-infrastructuur eerst een complexe en ongetwijfeld dure update dient te ondergaan.

Wendbaar organiseren

3. Je garandeert meer veiligheid

De Cloud laat jouw organisatie ook toe om veiliger te functioneren, te verenigen en te ondernemen. Want met een cloudomgeving is veiligheid niet enkel en alleen jouw eigen verantwoordelijkheid meer, maar een gedeelde. Een cloud-provider bouwt namelijk een bepaalde weerstand en bescherming in om het risico op een inbreuk te minimaliseren.

Nog niet (helemaal) overtuigd? Lees dan ons artikel waar we de belangrijkste voor- én nadelen rond veiligheid in de Cloud op een rijtje zetten.

Veilig ondernemen

4. Je neemt betere beslissingen

Tot slot spoort een cloudomgeving je organisatie aan te innoveren. Want naarmate we verder het digitale tijdperk ingaan, groeit de hoeveelheid data die organisaties verzamelen. Verborgen in de miljoenen data bits voortkomend van klantentransacties en bedrijfsprocessen, wacht onschatbare en bruikbare informatie om geïdentificeerd en vertaald te worden in nieuwe opportuniteiten.

Sneller innoveren

Lees meer over de voordelen van de Cloud

Op onze blog publiceren we regelmatig artikels over de voordelen van de Cloud. Neem zeker eens een kijkje naar deze artikels.

De toekomst moet toegankelijker worden. Meer dan een miljard mensen wereldwijd heeft namelijk een beperking, waarvan 70% van de beperkingen onzichtbaar zijn. Je mag er met andere woorden bijna met zekerheid vanuit gaan dat er iemand uit je netwerk of…
Vandaag spenderen organisaties enorm veel geld aan de employee experience. Denk aan investeringen in training en ontwikkeling, welzijn en nog zoveel meer. In dit e-tijdperk vraagt dat om digitale oplossingen, maar dat is niet bepaald een sinecure. Online raken we sowieso alsmaar…
We brengen als mensen meer dan een derde van ons leven al werkend door. De organisatie van de toekomst kan dan ook niet zonder een Employee Experience Platform of EXP. Nu velen onder ons van thuis uit werken, brengen we onze werktijd grotendeels door in virtuele…

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.