Sneller innoveren

Betere beslissingen nemen met slimme data

Zet jouw verzamelde data in op een slimme manier. Zo neem je sterk gefundeerde beslissingen die jouw organisatie toelaten te innoveren en nieuwe groeiopportuniteiten te ontdekken.

Innoveer sneller dankzij data!

De data binnen alle organisaties groeien vandaag exponentieel. De toekomst belooft niets anders. Daarom is het van belang dat je inzicht krijgt in deze stijgende hoeveelheid data zodat je voor jouw organisatie de juiste beslissingen maakt. Want actief en intelligent omgaan met deze inzichten, zal het verschil maken tussen wie vooruitgaat of stilstaat in deze steeds innoverende markt.

Waarom sneller innoveren?

Een studie van de Computer Sciences Corporation berekende dat we tot 2020 het aantal data elk jaar zullen zien verdubbelen, met als resultaat 5.200 GB aan data per persoon op aarde. Een derde daarvan zou informatie bevatten dat waardevol is om te analyseren. En lang niet al deze data verwerken we vandaag reeds.
Nochtans constateerde de Society for Information Management dat innovatie een steeds belangrijkere prioriteit is voor het management. Een indicatie voor de business verwachtingen op IT vlak dus.

Synergics ontwikkelde voor KMO’s, grote bedrijven, overheidsinstellingen en ledenorganisaties een pragmatische aanpak waarbij we samen jouw data verzamelen en organiseren aan de hand van slimme software. De data worden vervolgens intelligent gemaakt waardoor nieuwe opportuniteiten zullen ontstaan. En dit is nog maar het begin. Beschouw je data niet langer als een last maar als een troef om zeer beargumenteerd de juiste beslissingen te nemen.

Ontdek onze workshops

Ontdek hier alle mogelijke manieren om productiever aan de slag te gaan en slimmer samen te werken.

Workshop: Integreer je applicaties

Integreer je applicaties met andere applicaties en verrijk zo je dienstverlening.

Workshop: Bouw een intelligente applicatie

Bouw een intelligente applicatie en bereid je voor op de toekomst.

Ondernemingen die jaar na jaar groeien dankzij de Cloud

Hun geheim? Dat ze opnieuw 100% kunnen focussen op hun core business. Samen selecteren wij op maat van hun noden de beste oplossingen. Synergics doet de rest.

Davy Hoyberghs

Het nieuwe systeem zorgt voor heel wat minder kopzorgen bij Attentia, waardoor de organisatie zich nu beter kan focussen op haar corebusiness.

Davy Hoyberghs
Synergics project manager voor Attentia