Veilig ondernemen

Veilig ondernemen

Bescherm je volledige organisatie door te kiezen voor meerlagige security. Op die manier stel je je medewerkers, applicaties, infrastructuur én gegevens veilig.

Veilig en toekomstgericht ondernemen

Ransomware, hacks en spyware. Cybercriminaliteit is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en wint steeds meer aan terrein. Het belang van data neemt sterk toe en het goed beveiligen van je bedrijfsinformatie is cruciaal. Naast een goede beveiliging wil je als organisatie ook een moderne en toekomstbestendige werkomgeving die bovendien conform is met de laatste Europese richtlijnen.

Waarom veilig ondernemen?

Medewerkers dienen snel, efficiënt en veilig te kunnen (samen)werken om zo klanten optimaal te kunnen bedienen.

Een goede beveiliging geeft je vertrouwen en vormt bijgevolg een springplank naar een succesvolle toekomst. Vanwege de veelzijdige aanvalstechnieken van cybercriminelen, dien je je organisatie te beschermen op alle mogelijke niveaus. Pas dan stel je je organisatie in staat zorgeloos te ondernemen in een tijdperk van stijgende cybercriminaliteit en data breaches.

Ontdek onze workshops

Ontdek hier hoe je veilig aan de slag kan gaan, je gebruikers veilig toegang kan verlenen tot je applicaties, data en netwerk.

Workshop: Krijg inzicht in de kwetsbaarheden van je IT-omgeving

Krijg inzicht in de kwestbaarheden van je IT-omgeving.

Workshop: Bedrijfsdata beschermen

Bescherm al je bedrijfsdata tegen inbreuken of dataverlies.

Workshop: IT-infrastructuur beschermen

Bescherm je IT-infrastructuur tegen onverwachte invallen.

Organisaties die jaar na jaar veilig ondernemen dankzij de Cloud

Hun geheim? Inzetten op de juiste veiligheidsoplossingen op verschillende niveaus, samen met de juiste partner.

Microsoft Security Jurgen

Veel ondernemingen kampen met het tempo waarop technologie vandaag evolueert en verliezen daarom vaak de veiligheid van hun organisatie uit het oog. Security is geen eenzijdige maar een gedeelde verantwoordelijkheid. Laat je daarom omringen door experten met de laatste nieuwe kennis.

Jurgen Van Eynde
Microsoft Security Lead