Security Assessment

Krijg inzicht in alle kwetsbaarheden van je IT-omgeving

Security is actueler dan ooit. Organisaties beschikken over alsmaar meer data, die op alsmaar meer verschillende locaties en devices geraadpleegd, gedownload en opgeslagen wordt. Maar hoe houd je als organisatie vinger aan de pols als het aankomt op de beveiliging van jouw IT-omgeving? Hoe krijg je inzicht in je kwetsbaarheden om vervolgens je security te optimaliseren? Bovendien is dit niet alleen belangrijk voor jouw organisatie, maar het is ook wat de markt vandaag vereist in het kader van de GDPR.

Als antwoord hierop, bieden wij jou een volledige Security Assessment aan.

Wat mag je verwachten?

  • inzicht in je kwetsbaarheden en risicofactoren, gebaseerd op de data van je organisatienetwerk en Office 365
  • geautomatiseerde scans en analyses op basis van je huidige veiligheidsstatus
  • input voor een op maat gemaakte security roadmap met verschillende aanbevelingen en met een duidelijk actieplan om je beveiliging te verbeteren

Kortom, deze assessment biedt jou snel en efficiënt een inzicht in je beveiligingsproblemen om dit vervolgens om te zetten naar een concreet actieplan ten voordele van je security.

Security Assessment

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!