Workshops

Synergics helpt je sneller applicaties te bouwen, te testen en uit te rollen

Softwareontwikkeling is de laatste jaren drastisch veranderd. Ontwikkelingen zoals Agile Practices, DevOps, en Open Source en Cloud Computing hebben ondertussen hun waarde bewezen binnen dit gebied. En Microsoft Azure loopt voorop op dit terrein. In deze workshops begeleiden we infrastructure- en developmentteams met een Azure DevOps oplossing die je helpt om sneller software te bouwen, te testen en in productie te brengen, ongeacht hoe groot je IT-afdeling is en welke tools je gebruikt.

Met onze SPRINT-methodologie vertrekken we vanuit je strategie en je uitdagingen om van daaruit oplossingen te definiëren en te implementeren. Door deze oplossingen wordt je ICT een enabler en accelerator voor je organisatie, en door onze ondersteuning en advies wordt je onderneming maximaal ontlast van de zorgen en uitdagingen van je operationeel beheer.

Wat mag je verwachten?

  • Pragmatische, bewezen aanpak – met SPRINT
  • Een omgeving met de nieuwste versie van Visual Studio Team Services en Microsoft Azure.
  • Een veilige omgeving met hoge beschikbaarheid voor je web-API’s en webapplicaties.
  • Een multi-stage omgeving (development / test / productie)

Interesse? Stuur ons dan vrijblijvend een berichtje via onderstaand contactformulier!

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!