Workshops

Krijg strategische steun om jouw idee om te zetten in nieuwe value

Een duidelijke visie op je product heb je, en geschoolde developers die functionele eisen kunnen omzetten naar prachtige code ook, maar bij veel ondernemingen is het stuk ertussen een ‘missing link’. Wij helpen je met het ordenen van je ontwikkelingsproces, met het bepalen welke ontwikkelingen het meest bijdragen tot het succes (en dat tegen de laagste kosten), en we helpen je om je vooruitgang uit te leggen aan aandeelhouders, klanten en medewerkers.

Met onze SPRINT-methodologie vertrekken we vanuit je strategie en je uitdagingen om van daaruit oplossingen te definiëren en te implementeren. Door deze oplossingen wordt je ICT een enabler en accelerator voor je organisatie, en door onze ondersteuning en advies wordt je onderneming maximaal ontlast van de zorgen en uitdagingen van je operationeel beheer.

Wat mag je verwachten?

  • Pragmatische, bewezen aanpak – met SPRINT
  • We stellen samen een Business Model Canvas op met je missie, visie en doelen
  • Haal inspiratie voor vernieuwing bij medewerkers, klanten of investeerders
  • De waarde van ideëen bepalen en prioteriseren
  • Het opstellen van releaseplanningen en een roadmap om te blijven verbeteren

Interesse? Stuur ons dan vrijblijvend een berichtje via onderstaand contactformulier!

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!