MarCom Lead
Hannah Cloetens
Marketing & Communication Lead
Praktisch
element_icon_location Digitaal
element_icon_clock 1u30
element_icon_price Gratis

Intelligente Communicatie voor de continuïteit van je organisatie

In een organisatie is het altijd al een noodzaak geweest om je medewerkers een slim en efficiënt communicatieplatform aan te bieden dat elke vorm van directe en indirecte communicatie intern verbindt. Daarnaast is het ook van primordiaal belang voor je business dat je van buitenaf ook steeds bereikbaar bent. Bovenstaande lijkt voor velen een vanzelfsprekendheid maar vele organisaties kampen met inefficiënte interne en externe communicatie. De hybride, hedendaagse werkomstandigheden vragen bovendien voor enkele aanpassingen opdat elke communicatie binnen en buiten je organisatie gestroomlijnd blijft.

Om jou het belang van en de mogelijkheden binnen intelligente communicatie toe te lichten, organiseren we een inspirerend webinar met twee gastsprekers van Discorp en Workstreampeople, beter bekend van Anywhere365.

Op de agenda

 • 9u55 - Opening call
 • 10u - Kick off
  • Graciela Zaera (Intelligent Communications Expert): "De weg naar intelligente communicatie" - Tijdens deze sessie wordt er stilgestaan bij wat "intelligente communicatie" net is en wat het kan betekenen voor je organisatie. Daarna licht Graciela toe in welke 5 stappen je uiteindelijk tot een intelligent communicatiesysteem kan komen binnen je organisatie. 
  • Patrik Dekrijger (Sales & Marketing Manager Discorp): "Hybrid Meetings" - Als specialist in de optimalisatie van je werkruimte, tracht Patrik je met deze sessie voor te bereiden op het nieuwe werken in een hybride omgeving. Hij staat stil bij hoe je je organisatie kan voorzien van de nodige uitrusting, hulpmiddelen en personeelsrichtlijnen om productieve, hybride vergaderingen te organiseren. Kortom, tijdens deze sessie worden werkplekken opnieuw bedacht in het licht van de nieuwe, hybride manier van werken.
 • 10u50 - Koffiepauze
 • 10u55 - Introductie belang van bereikbaarheid en klantencontact in het 'Nieuwe Normaal'
  • Herbert Ingels (Anywhere365 Expert): "Verbind met je klanten met Omnichannel Contact Center" - Tijdens deze sessie tracht onze spreker aan te tonen dat iedereen een contactcentermedewerker is. Je hoeft ze alleen maar kracht bij te zetten. We geven je hier een nieuwe visie van klantencontact voor je hele organisatie op basis van verschillende user persona's. De Anywhere365 Dialogue Cloud (door Workstreampeople) is native gebouwd op Microsoft-technologieën en -platforms zoals Teams, maar kan ook worden ingebed in elke CRM en IT-service management platforms.
 • 11u30 - Q&A

Waar en wanneer?

Dit webinar zal doorgaan op: 

 • Dinsdag 25 augustus van 10u - 11u30

Na je registratie zal je een link ontvangen naar een Teams meeting op de respectievelijke datum. Er werd gekozen voor een gewone Teams meeting en geen Teams Live Event om zo maximale interactie toe te laten.

Workshop

Intelligente Communicatie - Webinar

Date
-
Praktisch
element_icon_location Digitaal
element_icon_clock 1u30
element_icon_price Gratis