Sien De Pauw
Sien De Pauw
Business Productivity Consultant
Deze pagina gaat over
Productiever werken
Praktisch
element_icon_location Bij jou op kantoor
element_icon_clock 4 dagen (gespreid)

Workshop: Nieuwe manier van werken met Office 365

 
Een succesvol adoptietraject met Office 365 betekent dat iedereen in jouw organisatie meer gebruik maakt van de mogelijkheden van Office 365 om als doen productiever te werken.

Dit betekent meer focus op de inhoud en wat mensen graag doen en minder op administratie en andere onproductieve tijdvreters.

Wat mag je verwachten van de workshop: werken met Office 365?

Om de adoptie van alle Office 365 toepassingen te bevorderen, zetten we Champions in jouw organisatie in. Zij spelen een belangrijke rol omdat ze goed geïnformeerd zijn, gedreven zijn om hun kennis te vergroten en bereid zijn om collega’s te coachen en te ondersteunen.

Oftewel; met Champions helpen jou(w organisatie) om Office 365 te vertalen naar een productieve tool voor hun afdeling of team.

Hoe?

De Nieuwe manier van werken introduceren binnen een organisatie stapsgewijs. Meteen trainingen geven werkt niet. We introduceren jouw organisatie de tools van Office 365 in vier sessies, namelijk:

Sessie 1 - Inspireer
Het ontdekken van het nieuwe manier van werken. Waarin we duidelijk maken wat er zal veranderen, hoe en waarom er een verandering plaats vindt in de organisatie. Met als gevolg ook hun rol ontdekken binnen deze adoptie.

Sessie 2 - Value Discovery
Hier staat centraal ‘What’s in it for me?’. We starten vanuit wat ze vandaag problemen mee ondervinden om zo de nood naar een oplossing te beseffen. We maken ze bewust hoe ze productiever kunnnen werken. Dit heeft niet enkel voordeel voor de organisatie maar ook voor hun als individu.

Sessie 3 - Training
We voorzien een soort producttraining maar dan vanuit een herkenbare scenario. Eventueel worden andere documenten voorzien of een online platform.

Sessie 4 - Start de adoptie
Na een tijd keren we terug en analyseren we de impact van hun productiever werken. We luisteren naar hun struikelpunten en begeleiden hun met extra tips & tricks.

Opgelet!
Voor deze workshop moet je organisatie al met Office 365 werken.

Werkt je organisatie nog niet met Office 365? Schrijf je dan in voor onze workshop Modern Workplace+ en ontdek de voordelen van een digitale werkplek.

Interesse? Stuur ons dan vrijblijvend een berichtje via onderstaand contactformulier!

Workshop

Workshop: Nieuwe manier van werken met Office 365

Praktisch
element_icon_location Bij jou op kantoor
element_icon_clock 4 dagen (gespreid)