Evert D'Hondt
Evert D'Hondt
Helpt organisaties om hun productiviteit te verhogen.
Deze pagina gaat over
Productiever werken
Praktisch
element_icon_location Microsoft Brussel
element_icon_clock 4 uur

Workshop: Ontdek Office 365

 
Sta jij soms stil hoeveel tijd je per week verliest door onproductief te werk te gaan? Geraak je ook gefrustreerd van het steeds heen-en-weer e-mailen, al dan niet in CC, en het gevoel hebben dat veel informatie hierdoor verloren gaat. Is het ook voor jouw organisatie een uitdaging om aan projecten te werken doorheen verschillende departementen?

Was je antwoord steeds ja? Dan kan Office 365 in combinaties met wat Growth Hacks je een handje helpen om deze (al dan niet kleine) frustraties te verlagen.

Wat mag je verwachten van de workshop: Ontdek Office 365?

Tijdens een Customer Immersion Experience (CIE) ervaren de deelnemers de productiviteitsoplossingen van Microsoft rond Office 365. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als:

  • Jouw productiviteit onderweg
  • Productiviteit van jouw team
  • Veilig data opslaan
  • Optimaliseren van interne communicatie en samenwerking

Op basis van de specifieke wensen van de deelnemers besteden we tijdens de sessie aandacht aan de scenario’s die voor hun organisatie relevant zijn.

Hoe?

Na een korte introductie van de verschillende deelnemers, nemen we jullie graag het verhaal mee rond het nieuwe manier van werken binnen de digitale transformatie. En hoe dit hand in hand met de verschillende applicaties binnen Office 365. Hierbij lichten we ook kort toe hoe onze SPRINT-methodologie je organisatie kan helpen bij de integratie van deze tools.

Daarna volgt meer het interactief gedeelte waarbij de kerngroep wordt ondergedompeld in de mogelijkheden van Office 365. Via herkenbare situaties willen we de groep bewust maken hoe ze via verschillende tips & tricks productiever kunnen werken en hierdoor zich beter kunnen focussen op hun kerntaken.

Workshop

Workshop: Ontdek Office 365

Praktisch
element_icon_location Microsoft Brussel
element_icon_clock 4 uur